Cautare

534 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin2121121121212 1" (5.20 secunde)
Mi-a schimbat viata in bine, la toate nivelele, mai ales la nivel emotional si spiritual. ... - Cant de la varsta de un an. Muzica mea a dus la atrofierea urechilor parintilor mei iubiti. ... Am cantat apoi prin parcuri, la metrou, la scoala, politie, facultate, Guvern.
La lucrarile mediate de Nicusor Constantinescu, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, au participat primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, care detine si functia de presedinte executiv al PSD Constanta, presedintele PSD Mangalia si viceprimarul localitatii Paul Liviu Botas, fostul deputat de Constanta din partea partidului, Liana Naum, alaturi de cei 121 de delegati (din cei 130), alesi din cadrul celor 19 organizatii locale si de invitatii mai multor partide politice din oras - PPRM, PNL, PD, PPCD, PUR.
Este vorba de Octavian Vasilescu, seful Inspectoratului de Protectie a Mediului, de Ghita Dragoi, directorul Casei de Asigurari de Sanatate, si de Felician Limbean, directorul OPC.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Ghita, cercetator post-doctoral, Universitatea din Bucuresti; Prof. dr. Mihai Dinu Gheorghiu, Universitatea ' Al. I .Cuza ' Iasi; Prof. dr.
Ai impresia ca au lucrat-o repetentii de la Drept. ... investigatul zilei este judecatorul Toni Grebla, adus la audieri sub acuzatia de trafic de influenta si activitati neconforme cu statutul.
Octavian Stireanu) Situatia la zi a conflictului politic intre presedinte si majoritatea romanilor, exprimata la vot, arata ca taberele sunt in fata utilizarii armelor letale politic. Presedintele Iohannis are la indemana posibilitatea desemnarii unui candidat de premier din capul sau.
Octavian Stireanu) Balanganindu-se fara rost pe la televiziuni, unde are grija sa ne spuna ca merge mai mult prin Europa, Victor Ponta face pe marele guru al politicii, dand sfaturi, emitand judecati, persifland in dreapta si-n stanga, avand aerul unui galactic venit sa ne explice misterele lumii in care traim.
Contestatiile rasarite din senin la adresa corectitudinii alegerilor pentru functia de presedinte al Organizatiei Municipale a PD Constanta, castigate de deputatul Laurentiu Mironescu au fost solutionate. Din cate au declarat democratii, verdictul de la Bucuresti este favorabil lui Laurentiu Mironescu.
Plecari din Antene catre RTV Ionela Nastase, reporter la Antena3, si Gabriela Mirica, producator la Observatorul Antenei 1, pleaca la postul de televiziune RTV al lui Sebastian Ghita.
Cele doua fotolii ramasesera vacante in urma demisiilor a doi consilieri locali - Ovidiu Ghita si Marian Boroiu¸care au parasit barca PSD-ului la finele anului trecut, impreuna cu un alt consilier local, Ion Petcu.
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor: Realitatea Romaneasca) 1 noiembrie: ... A urmat reducerea sau eliminarea pragului la abuzul in serviciu. ... Ministrul Justitiei propunea 3 ani pentru a trage la raspundere magistratii pentru faptele lor.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Mai multi membri ai organizatiei municipale a PNL Brasov au inceput formalitatile de demisie si transfer la Grupul de initiativa care se va constitui la Brasov pentru platforma liberala condusa de Theodor Stolojan.
Tribunalul Constanta, sectia "Contencios-Administrativ" a pronuntat decizia cu privire la suspendarea din functiile de consilieri locali a celor patru fosti membrii PSD - Marian Boroiu, Ion Petcu, Florian Marin si Ovidiu Ghita.
La Casa de Cultura din Mangalia a avut loc duminica, 10 februarie, o dezbatere publica convocata de consilierii locali Cornel Grama, Florin Maftei, Constantin Filimon, Florian Marin, Ion Minca si Ovidiu Ghita, pe tema Executiei Bugetare 2007.
Ghita, de 45 ani, si D. Mihai, de 48 ani, toti din Galati, in timp ce lipeau afise electorale in alte locuri decat cele puse la dispozitie de catre Primaria Galati.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca va cere un mandat din partea Biroului Permanent al formatiunii, in noaptea de 30 noiembrie, pentru negocierile privind guvernarea, precizand ca, daca PSD va castiga alegerile, functia de premier este nenegociabila.
Efectivul Serviciului Politei Rutiere (SPR) Constanta s-a marit cu 65 de detasati, potrivit inspectorului Marius Ghita, purtatorul de cuvant al SPR de la malul marii. ... , 65 de rutieristi au sosit la malul marii "inarmati" cu 31 de motociclete si 34 de automobile.
Potrivit unor surse din PDL, pentru functia de vicelider de grup pe domeniul comunicare candideaza Cezar Preda si Cristian Petrescu, vicelider pentru juridic - Carmen Axenie si Dointa Chircu, pentru vicelider pe domeniul economic - Marius Sorin Gondor, Nicusor Paduraru si Cornel Ghita, pentru functia de vicelider pe eveniment - Danut Liga si Dan-Radu Zatreanu.
google-analytics.com